محل تبلیغات شما

.‌

نشستِ دیشبِ " چای و کتاب" با مدیرّیت پُر زحمت سرکار خانم فهیمه مسیّبی، نشستِ شلوغ و پُر گفت و گو و در عین حال نشستِ شادی بود.

من چیزهای تازه ای از هنر نمایش و تئاتر یاد گرفتم و همچنین نکاتی در باره کتاب " خُرده جنایت های زن و شوهری"  اثر اریک امانوئل اشمیت با ترجمه شهلا حائری .

برای من تا حدودی تعجّب آور بود که این کتاب برغم عرضه دانلودی و پی دی اف و . به چاپ های بیست و چهارم و بیست و پنجم رسیده است.

آقای فائض پور از بچّه های تئاتر کاشان با خُبرگی و پُختگی و تسلّط هم در باره هنر تئاتر و هم در باره کتاب صحبت کرد.

آقای بهمن صادقپور بازیگر قدیمی ( شاید قدیمی ترین بازیگر ) تئاتر کاشان با خاطره های نوستا لوژیکی که در خاطره من از سال های ۵۵ و ۵۶ و ۵۷ دارد، در جلسه حضور داشتند .

دختران و پسران شرکت کننده در نشست ماهانه نقد کتاب" چای و کتاب" برغم جوانی ، بچّه های کتاب خوانده و بی تکبّر و نرمال و بی خطر ( خطر حسودی /  کینه توزی های پنهان/  خشم های خاموش)  به نظر می رسند .

انشاالله همیشه این گونه خواهد بود.

این جلسات جای امثال من و حاج آقای سربلوکی نیست .

ما بیشتر با حال و هوای غبار آلود و خفّه و پُر تفرعن انجمنی دَم خوریم تا اینجور جاها .

با این حال گاهی که فرصتی دست بدهد ، به این نشست ها هم می رویم .

شیعه گری ما نیز از نوع تشیّع اربعینی که قطعا که برای همیشه کلکش کنده شد ، نیست .

روشنفکر هستیم. شیعه هم هستیم.ولی اربعین ، بی اربعین.

اهل شورش های بنزینی هم نیستیم .

من شخصا حالی برای مسافرت و طناب بستن بر درخت و تاب دادن زن مردم  در باغ های  پُر از انگور و توت و گلابی و بِه و انار و این چیزها هم نیستم .

ماشینم که نداریم . 

پول هم که نداریم .

اهل جنگ و  دعوا و بکُش بکُش هم که نیستیم.

با دروغ و دوز و کلک هم که نا آشناییم .

رانتِ آلوده و حرام هم که نمی خوریم.

با  خود شیفتگی و پُر مدّعایی هم که رابطه ای نداریم.

خلاصه از عمر ما چند صباحی بیشتر نمانده.

همین نوستالژی ها ی زمستانی و  اصغر جوخی که واقعا مرد است و کرسی و کتاب ما را بس.

ماه حرام و این همه خون ریزی

آقای سید حسن مشتاقی آرانی کیست؟

تهران نگران، بغداد نگران، بیروت نگران

هم ,کتاب ,های ,تئاتر ,  ,پُر ,هم که ,در باره ,و کتاب ,که نداریم ,کتاب برغم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عرفان اسلامی من شش ساله ام بهشت هفتمی ها-امیرمهدی طاهری